E wehewehe pōkole i ke ʻano o ka sterilization o nā pāpale ʻōmole plastik

Ke ulu wikiwiki nei nā ʻano o ke ola a pau ma Kina, ke ulu nui nei nā ʻano huahana, a ua hoʻomohala ʻia nā ʻano paʻi mai ka mea hoʻokahi a i ʻokoʻa i ka wā ma mua.No nā huahana like ʻole a me nā ʻano hoʻopihapiha ʻokoʻa, ʻo ka sterilization ka mālama ʻana i nā ʻeke ʻeke pahu he mea nui loa.Kūkākūkā kēia ʻatikala i nā ʻano hana sterilization o nā ʻeke ʻeke inu i hoʻohana ʻia i kēia manawa.

1. Ultraviolet sterilization: Ma hope o ka hoʻomālamalama ʻia ʻana o nā microorganism e ke kukui ultraviolet, ʻo kā lākou mau protein a me nā waikawa nucleic e hoʻomoʻi i ka ikehu o ka spectrum ultraviolet, kahi e hoʻopau ai i ka protein denaturation a make nā microorganisms.Ma muli o ka maikaʻi ʻole o ka lawe ʻana i ka ʻōmole o ka ʻōmole, ʻaʻole hiki i nā kukuna ultraviolet ke komo i ka pāpale o ka ʻōmole a hoʻomālamalama i kekahi ʻaoʻao o ka pāpale o ka hue.No laila, hiki i ka pāpale omole ke hoʻokō i ka sterilization hapa, a ʻo ka ʻili o ka sterilization he random.

2. ʻO ka hoʻoheheʻe ʻana i ka wai wela: ʻo ka hoʻohana ʻana i ka nozzle e pīpī i ka wai wela ma ka pāpale o ka ʻōmole ma nā ʻaoʻao he nui, a wehe i ka lepo ma ka ʻaoʻao o loko a me waho o ka pāpale ʻōmole i ka wā e sterilizing.I ka wā o ka hana ʻana o kēia ʻano hana, ua hoʻonohonoho ʻia nā poʻi o ka hue ma hope o ka wehe ʻole ʻana i ka ʻaoʻao hoʻokahi i loko o ke kahawai o ka ʻōmole, a ua hoʻonohonoho ʻia nā pūʻulu nozzles ma luna a ma lalo o ke kahawai, a ʻo nā nozzles e pīpī i ka wai wela ma nā ʻaoʻao he nui i nā pāpale ʻōmole holomua. .ʻO ia ka mahana sterilization, a me ka manawa e loaʻa ai kaʻO ka pīpī ka manawa sterilization.

Kāpena Screw-S2009

3. He mau waiwai oxidizing ikaika loa ka Ozone, hiki iā ia ke hoʻopau pololei i ka waikawa ribonucleic a i ʻole deoxygenated nucleic acid o ka maʻi a pepehi iā ia.Hiki i ka Ozone ke hoʻopōʻino i nā membrane cell o nā bacteria a me nā haʻi, keʻakeʻa i ko lākou ulu ʻana, a komo hou a hoʻopau i ka ʻiʻo i loko o ka membrane a hiki i ka make ʻana o ka maʻi bacteria a me nā haʻi.Hoʻoheheʻe ʻia ka Ozone i ka wai, a maikaʻi loa ka hopena sterilization i kahi kaiapuni me ka haʻahaʻa kiʻekiʻe.Hiki ke hoʻohana ʻia ka wai Ozone e hoʻomaʻemaʻe i nā pāpale omole.ʻOi aku ka lōʻihi o ka mālama ʻia ʻana o nā pāpale omole sterilized, ʻoi aku ka nui o ka pilikia o ka hoʻohaumia ʻana, no laila ʻaʻole ʻoi aku ka manawa mālama maʻamau ma mua o hoʻokahi pule.Pono e hoʻokaʻawale ʻia nā pāpale ʻōmole sterilized mai ka honua o waho, a hoʻouna ʻia i ka conveyor pāpale i ka wā e pono ai ka mea lawe pahu i nā pāpale omole.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-25-2023