Pehea i hana ʻia ai nā pāpale ʻōmole plastik?

ʻO ka pōʻai liʻiliʻi hiki ke hoʻoneʻe ʻia ma lalo o ka pāpale ʻōmole i kapa ʻia he apo anti-theft.Hiki ke hoʻopili ʻia i ka pāpale omole ma muli o ke kaʻina hana hoʻokahi ʻāpana.ʻElua mau kaʻina hana hoʻoheheʻe ʻāpana hoʻokahi no ka hana ʻana i nā pāpale ʻōmole.ʻO ke kaʻina hana hoʻopihapiha hoʻopihapiha hoʻopihapiha hoʻopihapiha a me ke kaʻina hana hoʻopuka pahu pahu Injection.E lawe ʻo Yigui i nā poʻe a pau e hoʻomaopopo i ke kaʻina hana o nā pāpale ʻōmole plastik!

 

No nā pāpale omole hoʻoheheʻe ʻia, hoʻokomo mua ʻia nā mea i hui ʻia i loko o ka mīkini hoʻoheheʻe injection.Hoʻomaʻamaʻa ʻia nā mea ma kahi o 230 degere Celsius i ka mīkini e lilo i moku semi-plasticized.A laila, hoʻokomo ʻia lākou i loko o ka lua poʻo ma o ke kaomi ʻana a hoʻomāʻalili ʻia a hiki i ke ʻano.

 

Hoʻopōkole ka hoʻoluʻu ʻana o ka pāpale ʻōmole i ka huli ʻana o ka ʻōmole, a hoʻokuʻu ʻia ka pāpale o ka ʻōmole ma lalo o ka hana o ka pā pahu, i hāʻule koke ka pāpale ʻōmole.ʻO ka hoʻohana ʻana i ka rotation thread to demould hiki ke hōʻoia i ka hoʻokumu piha ʻana o ke kaula holoʻokoʻa, hiki ke pale maikaʻi i ka deformation a me nā ʻōpala o ka pāpale hue.Ma hope o kaʻokiʻana i ke apo anti-theft a me ka hoʻokomoʻana i ke apo hoʻopaʻa i loko o ka'ōmole'ōmole, hanaʻia kahi pāpale'ōmole piha.

ʻO nā pāpale omole hoʻoheheʻe ʻia e hoʻokomo i nā mea i hui ʻia i loko o ka mīkini hoʻoheheʻe ʻia, e hoʻomehana i nā mea i kahi 170 degere Celsius i loko o ka mīkini e lilo i moku semi-plasticized, a hoʻokuʻu i nā mea waiwai i loko o ka mold.

 

Hoʻopiliʻia nā'ōmole o luna a me lalo a paʻiʻia i keʻano o ka'ōmole'ōmole i loko o ka'ōmole.Noho ʻia ka pāpale omole i hoʻoheheʻe ʻia i loko o ke poʻo luna.Ke neʻe aku nei ka poʻi lalo.Holo ka pāpale ma ka ʻōpuni diski a hoʻoneʻe ʻia mai ka ʻōpala ma kahi ʻaoʻao counterclockwise e like me ke kaula kūloko.Wehe ia.Ma hope o ka hoʻoheheʻe ʻia ʻana o ka ʻōmole, hoʻololi ʻia ma ka mīkini, a hoʻohana ʻia kahi pahi paʻa e ʻoki i ke apo anti-theft 3 mm ka mamao mai ka lihi o ka pāpale ʻōmole, aia nā helu he nui e pili ana i ka pāpale ʻōmole.ʻO ka hope loa, ua hoʻokomo ʻia ka gasket sealing a me nā kikokikona i paʻi ʻia, a laila disinfected a hoʻomaʻemaʻe ʻia.Hoʻopau ʻia kahi pāpale ʻōmole hou.

ʻO nā ʻokoʻa nui ma waena o nā mea ʻelua:

1. He nui ka nui o ka pahu injection a he pilikia ke hoʻololi i kahi lua mold;he kūʻokoʻa kūʻokoʻa kēlā me kēia lua mold i ka hoʻoheheʻe ʻana a hiki ke hoʻololi i kēlā me kēia;

 Palekana Palekana-S2082

2. ʻAʻohe ʻano o ka wehe ʻana o nā mea i hoʻoheheʻe ʻia me ka hoʻoheheʻe ʻana, e loaʻa ana i kahi hiʻohiʻona nani a maikaʻi hoʻi ka paʻi ʻana;

 

3. Hoʻopiha ka hoʻoheheʻe ʻana i nā lua a pau i ka manawa hoʻokahi, a ʻo ka hoʻoheheʻe ʻia ʻana e hoʻokuʻu i hoʻokahi mea pāpale i ka manawa.He liʻiliʻi loa ke kaomi hoʻoheheʻe ʻana i ka hoʻoheheʻe ʻana, ʻoiai ʻo ka hoʻoheheʻe ʻia ʻana e pono ai ke kaomi kiʻekiʻe;

 

4. Pono nā pāpale omole hoʻoheheʻe i hoʻoheheʻe ʻia e wela i ka mea i kahi kahe kahe ʻana, me kahi mahana ma kahi o 220 degere;ʻO nā pāpale omole hoʻoheheʻe hoʻoheheʻe wale ʻia e pono e hoʻomehana ʻia ma kahi o 170 degere, a ʻoi aku ka kiʻekiʻe o ka hoʻohana ʻana i ka ikehu o nā ʻōmole huehue hoʻoheheʻe ʻia ma mua o ka hoʻoheheʻe ʻana i nā pāpale omole;

 

5. He haʻahaʻa ka mahana o ka hoʻoheheʻe ʻana i ka hoʻoheheʻe ʻana, liʻiliʻi ka emi ʻana, a ʻoi aku ka pololei o ka nui o ka ʻōmole.


Ka manawa hoʻouna: Nov-30-2023